Enquête aankleding Velsertraverse-onderdoorgang: uw mening telt!

05-03-2024
355 keer bekeken

De Velsertraverse-onderdoorgang is een onderdeel van gebiedsontwikkeling stationsgebied Beverwijk/Velsen. Graag maken we samen iets bijzonders van deze loop- en fietsonderdoorgang.

Daarom willen van u weten wat voor u belangrijk is als het gaat om de wandaankleding en nodigen u uit voor een korte enquête. Meedoen aan de enquête is eenvoudig en kost u hooguit 5 minuten. Uw mening is belangrijk voor ons

De enquête staat voor u klaar.

Via uw antwoorden, in een schaal van 1 tot 5, kunt u aangeven wat u belangrijk vindt bij de aankleding. Of wat juist helemaal niet. Geeft u bijvoorbeeld de voorkeur aan moderne kunst? Of ziet u liever een herkenbare afbeelding uit uw directe omgeving? Zegt u het maar!

De enquête staat tot en met 24 maart a.s. voor u klaar. Na de sluitingsdatum maken we op basis van alle reacties een totaaloverzicht van alle voorkeuren. De uitslag kunt u vinden op www.samenspelvelsen.nl. Vervolgens gaat een werkgroep Velsertraverse-onderdoorgang in 2 tot 3 bijeenkomsten aan de slag met alle reacties. Van stijl tot onderwerp, van thema tot de kunstenaar. Het komt allemaal in de werkgroep aan de orde. Die werkgroep bestaat uit inwoners, medewerkers van de gemeente en de kunstcommissie Velsen. Wilt u meepraten en meedenken in de werkgroep? Geeft u dat dan in de enquête aan. Er zijn 10 plaatsen beschikbaar.
 

» Wil je meer weten over dit project zoals achtergrond, nieuws, tijdlijn en documenten?

ga naar de projectpagina 

 

 

Afbeeldingen

Cookie-instellingen